НОВОСТИ

Вихованці СКМД продовжать кар’єру у закордонних клубах

Ще троє наших футболіста продовжать кар’єру у іноземних професійних командах.

Два роки тому брати Кузнєцови Олег та Єгор (2005 р.н.) вирушили до академії польского професійного клубу «Сярка Тарнобжек», де продовжують успішно свій професійний розвиток. Майже одразу почали грати у віковій категорії роком доросліше, а тепер є гравцями Ю-19 зазначеного клубу, хоча саме сьогодні, 9 вересня, святкують своє 17-річчя (наші вітання з Днем народження!).

Нещодавно до лав цього ж професійного польского клубу приєднались Чепенко Іван та Дьомічев Гліб. Обидва гравці 2006 р.н. На теперішній час Іван та Гліб адаптуються до нових для себе умов та справляють гарне враження на тренерів.

З березня цього року наш вихованець Ткаченко Федір (2008 р.н.) перебував у складі наших партнерів МФА (Мункач футбольна академія) та добре зарекомендувавши себе, цими днями перебрався вже за кордон — до академії відомої угорської команди «Кішварда».

Зазначені гравці нашої команди є повноцінними вихованцями СКМД (правила ФІФА поняття «вихованець» трактують як перебування гравців у структурі клубу протягом трьох та більше років у віці до 21 року) та були у лавах СКМД з моменту заснування нашого клубу.

Колектив тренерів СКМД зазначає, що кожен з вищезазначених гравців, протягом свого перебуванні у нашому Клубі, відзначалися своєю дисциплінованістю та прагненням до навчання.

Усім гравцям, які перебрались до професійних академій футбольних команд з метою подальшого розвитку, щиро бажаємо швидкого адаптування до нових умов, проявити найкращі свої якості та заграти на найвищому рівні!