НОВОСТИ

СКМД Ю-10 — срібні призери BlackSeaFootballCamp2021!

Юнаки 2011-2012 р.н. повернулись з навчально-тренувальних зборів та всеукраїнського турніру.

На цей раз збори пройшли у смт. Сергіївка Одеської області з 4 по 11 липня. Там же відбувся й відомий в Україні турнір серед дитячо-юнацьких команд.

Під час насиченого тижня для наших хлопців відбувались тренування на відмінних футбольних полях, а вільний час проводили біля басейну або на пляжі. 

На початку тижня спеціалістами УАФ відбулось тестування наших юних футболістів, дані за шістьма показниками по кожному гравцю було внесено до сайту https://football-test.online.

У другій половині тижня наші команди взяли участь у всеукраїнському турнірі BlackSeaFootballCamp2021, де провели матчі проти таких команд як «Металліст» Харків, ДЮСШ-21 Київ, ФК «Атлетик» Одеса, ФК «Великомихайлівка», ФК «Сергіївка» та ЮХСА Київ. Приємно, що у такій кампанії команд наші хлопці 2011 року не розгубились та посіли друге місце, програвши у фіналі команді «Металліст» з рахунком 2:4. 

Вітаємо хлопців та Костянтина Олександровича зі добутим результатом та бажаємо й надалі плідно працювати! 

Керівництво СКМД висловлює щиру подяку за гостинність та організацію турніру #BlackSeaFootballCamp2021 та керівництву ФК «Атлетик», а також за професійне тестування наших гравців Золотухіну Валерію Васильовичу.