НОВОСТИ

З новорічними святами!

Підводимо підсумки року та вітаємо з Різдвом Христовим та Новим роком!

Цього року не буде традиційного опитування щодо головної події року, так як і не буде детального аналізу подій, що відбулись в СКМД протягом року. Як і кожному з нас, українцеві, цей рік є надскладним, так і для футбольного клубу він не є виключенням. 

Новорічні свята є традиційно позитивними і цей допис має бути також оптимістичним, на що націлений і весь колектив нашого Клубу. Не зважаючи не на що, тренерський колектив намагався і намагається робити все, щоб діти отримували необхідне у навчально-тренувальному процесі. Футбольні результати на тих турнірах, що були проведені та в яких брали участь наші команди, підтверджують позитивну динаміку розвитку. Плани на наступний рік залишаються незмінними — розвиток наших вихованців, розвиток тренерського штабу, організаційний розвиток клубної структури.

Дякуємо силам оборони України, які забезпечують можливість нашим дітям брати участь у тренувальному процесі та турнірах, а тренерам планувати футбольне майбутнє команд СКМД.

Сьогодні як ніколи ми віримо в відомий вислів, що став лозунгом нашого Клубу — Per aspera ad astra — Через труднощі до зірок! Ми обов’язково з гідністю пройдемо всі перешкоди та будемо пишатися один одним. 

Вітаємо всіх з прийдешніми святами та бажаємо найскорішого миру в нашій країні, у наступному році пережити безліч позитивних футбольних емоцій та міцного здоров’я кожному з нас!

Слава Україні!