НОВОСТИ

Доросла команда СКМД вперше взяла участь у турнірі Пульс

Вчора наша команда завершила виступи у відомому турнірі нашого міста.

Змагання серед аматорських команд Пульс розпочались ще у далекому 2001 році та є популярними не тільки серед футьольних колективів Дніпра, а й області. Відмінною рисою цього турніру є його формат — 9 на 9, на пів стандартного поля.

У Літньому турнірі Пульс 2022 наша доросла команда СКМД вперше спробувала свої сили. Усього на турнірі прийняли участь 40 команд, що були розподілені на 8 груп по 5 команд. Підопічні Субботи Сергія Миколайовича виступили в групі Д разом з такими колективами як Віннер, Енергія-Тополь, Master та Hunters. За підсумками групового раунду, СКМД посіли 3 місце, поступившись Енергії-Тополь лише за додатковими показниками, а першу сходинку у групі зайняв Віннер, що програв лише у фіналі головного Літнього Кубку майбутнім чемпіонам у серії післяматчевих пенальті.

Після групового раунду, команди були розподілені на три умовні групи — 1-2 місця груп розіграли головний Літній Кубок, 3-4 місця (де опинилась наша команда) — Кубок Надії, а 5 місця розіграли Кубок Краба.

У плей-офф раунді, СКМД успішно подолали стадію 1/8 та 1/4, перемігши команди Поколєніє та Армат у серіях післяматчевих пенальті. Однак, саме у цій післяматчевій дуелі пенальті вже поступились у півфіналі команді Ангел. Матч за третє місце завершився поразкою 1:3 команді Димарі.

Вітаємо команду з вдалим дебютом у цьому турнірі та отриманим досвідом. Не зупинятися на досягнутому, Per aspera ad astra!