НОВОСТИ

Вихованці СКМД вимушено тимчасово тренуються в іноземних клубах

Представники Угорщини, Румунії та Польші забезпечують наших спортсменів тренувальним процесом.

Ще 23 лютого усі наші збірні команди готувались до весняної частини сезону або брали участь у чемпіонаті області з футзалу. Однак, з 24.02 по всім відомим причинам тренування були зупинені, а багато сімей були вимушені покинути межі країни. 

Наші партнери з МФА «Мункач» в особі директора Золтана Сільваші та тренером-селекціонером Костянтином Кравченко запропонували за рахунок клубу організацію трансферу до Угорщини, де Федерація футболу сусідньої країни забезпечила проживання, харчування та тренувальний процес на сучасних футбольних базах. На таке запрошення відгукнулись 30 наших футболістів.

Ще 10 наших футболістів готуються до виїзду за схожою програмою до Румунії завдяки організації Золотухіна Валерія, начальника дитячо-юнацького відділу УАФ. Приймаюча сторона — Федерація футболу Румунії — взяла на себе усі фінансові витрати щодо перебування футболістів у країні та здійснення для них тренувальних занять.

Індивідуальну допомогу з тренувального процесу закордоном здійснюють й окремі тренера та футбольні функціонери. Окрему вдячність виражаємо нашим колегам з ФК «Ковель-Волинь» в особі директора Лиса Романа, який у польських містах домовляється про тренування наших хлопців у місцевих клубах. 

Нам відомо, що самостійно наші хлопці знайшли собі тимчасові місця для занять футболом у Молдавії, Туреччині, Чехії, Словаччині та Німеччині. Подяка місцевим тренерам та клубам за проведення занять.

Від керівництва та тренерського штабу нашого Клубу, футболістів СКМД та їх батьків висловлюємо подяку всім, хто відгукнувся на допомогу або таку запропонував! Сподіваємось, що найближчим часом у нашій країні настане мир та буде відновлено заняття у рідному місті.