НОВОСТИ

Тренер СКМД успішно пройшов курс Ліцензії С УЄФА

Тренера нашого Клубу продовжують регулярно навчатися.

Суббота Сергій Миколайович успішно пройшов навчальний курс Ліцензії С УЄФА у Києві, що відбувся протягом останніх 6 місяців (5 сесій, за підсумками яких відбулись екзамени для слухачів). Під час курсу було пройдено насичену теоретичну та практичну навчальну програму, а серед лекторів були відомі футбольні фахівці, такі як Валерій Золотухін (куратор навчального процесу), Віктор Догадайло (теорія футболу), Іринія Остапова (харчування), Олег Байрачний (психологія), Андрій Матящук (соціальні мережі), Назар Чернишин (аналіз ігрової діяльності юних футболістів), Олександр Кіріченко (перехідні фази гри), Іван Остапов (голкіпер і його роль).

Слід зазначити, що Ліцензія С УЄФА дає право працювати у футболі європейських країн з дорослими аматорськими командами та дітьми всіх вікових категорій.

Приємно, що наші тренера ніколи не зупиняються на вже існуючих знаннях, а продовжують навчатися й далі. Тренерська професія передбачає постійний індивідуальний розвиток та навчання з актуальних тенденцій у спорті.