ПРЕЗЕНТАЦІЯ

СКМД – Спортивний клуб міста Дніпра. Заснований 2 серпня 2017 року в місті Дніпро. Основним видом діяльності є функціонування футбольної секції, в якій займаються діти всіх вікових категорій, а також доросла команда.

Команди СКМД беруть участь у турнірах, що проводяться під егідою регіональної та всеукраїнської Асоціації футбола по всім віковим категоріям, а також у місцевих, обласних та всеукраїнських товариських турнірах.

Де та коли проводяться заняття?

Заняття проводяться на футбольних майданчиках та спортзалах при школах міста.

Хто є тренерами СКМД?

Кожен тренер СКМД має необхідний досвід, вміння та освіту під час роботи з дітьми.

Які головні принципи під час занять?

Основні принципи СКМД закріплені у клубній філософії.

Яка перспектива для спортсменів?

Задача тренерського штабу — дати можливість розвитку кожній дитині, починаючи з чотирирічного віку та закінчуючи працевлаштуванням випускників до професійних та аматорських футбольних клубів.

Найбільш підготовлені футболісти потрапляють до складу збірних команд своїх вікових категорій та беруть участь на чемпіонатах України, області та міста.

Які додаткові заходи пропонує та організовує СКМД?

Наш Клуб регулярно проводить різного роду заходи, такі як внутрішньоклубні турніри, футбольні фестивалі за участю запрошуваних команд, курси з теорії футболу, комплексний дневний літній табір, спеціалізовані заняття з фізичної підготовки, спеціалізовані заняття для воротарів, виїздні навчально-тренувальні збори по Україні та у других країнах тощо.

Вимоги для оформлення дитини до секції

Для оформлення у навчальні групи необхідно здійснити запис на пробне тренування за одним з зазначених телефонів. На перше тренування необхідно мати копію свідотства про народження, медичну довідку щодо дозволу заняття спортом, змінне спортивне взуття та спортивний одяг.

На першому тренуванні тренер видає батькам бланк заяви, которий необхідно заповнити та повернути тренеру.

Контактна інформація

+380677735613 — Денис Костянтинович

+380684075621 — Віталій Юрійович

Про результати матчів, фотозвіт з занять та матчів, а також про інші новини з життя СКМД можна дізнаватись у новостній ленті цього сайту, а також на офіційних сторінках Facebook, Instagram та на каналі Youtube.