НОВОСТИ

Сьогодні СКМД виповнюється 7 років!

Угода про співпрацю між СКМД та іспанським агентством як подарунок до дня заснування нашого Клубу.

2 серпня 2017 року — день реєстрації громадської організації СКМД у відповідних державних органах.

За цей час наш Клуб досяг майже всіх запланованих цілей: у нас займаються діти всіх вікових категорій, є розгалужена система філіалів не тільки в Дніпрі, а й в області, регулярно проводяться турніри під егідою нашого Клубу, збірні команди СКМД беруть участь у чемпіонатах міста, області, на всеукраїнських турнірах та чемпіонаті України, для команд збірних проводяться регулярні навчально-тренувальні збори в різних містах нашої країни та закордоном. Є чим пишатися як і загальнокомандними результатами, так і своїми вихованцями. Саме з метою досягнення стабільності в останній меті (працевлаштування своїх вихованців), керівництво СКМД уклали домовленість з іспанським футбольним агентством RGFootball management.

Перші контакти між керівництвом СКМД та RGFootball management розпочались ще рік тому, коли за сприянням іспанського агентства голкіпер з Новомосковська Ілля Волошин, 2007 р.н., розпочав грати ще за Райо Махадаонда, а у січні 2024 року Волошин перейшов до лав мадридського Реалу.

За результатами тісної співпраці нашого Клубу та агентства, ще у грудні 2023 року до однієї з іспанських академій (Ельденсе) примкнув гравець СКМД Максим Нікішин, 2009 р.н.

У лютому наш вихованець голкіпер Федір Ткаченко, 2008 р.н., став офіційним клієнтом RGFootball management та очікується найближчим часом підписання контракту з топовою академією іспанського клубу, про що обовʼязково повідомимо додатково.

У травні гравчиня СКМД та національної дівочої збірної України Ю-15 Камінська Тетяна вдало пройшла відбір до дівочої іспанської команди Ельче.

Наразі наші вихованці 2007 р.н. Пікалов Ілля, Котляров Євгеній, Сметанін Микола, Ребриков Вадим, Алексєєв Тимур та Соляник Данило знаходяться в Іспанії, де проходять ряд запланованих переглядів у іспанських командах Ю-19 з метою заявки на наступний сезон.

Крім того, заплановані перегляди й інших гравців нашого Клубу у недалекому майбутньому, але про це повідомимо пізніше.

Така співпраця між організаціями передбачає під собою угоду про ряд заходів про які буде повідомлятися згодом. Це і тренерські семінари, і табори в Іспанії для дітей та багато чого іншого. Загалом, співпраця передбачає постійний звʼязок представників СКМД та RGFootball management щодо покращення існуючих принципів організації роботи з метою подальшого розвитку футболістів та їх працевлаштування у професійні футбольні академії.

Вітаємо всіх причетних до СКМД з Днем заснування Клубу! Пишаємось досягненнями та не зупиняємось на цьому. Рухаємось далі, Per aspera ad astra!

Довідка:

RGFootball management — агентська компанія, що здійснює свою діяльність з 2007 року. До гравців, що є клієнтами компанії, відносяться футболісти таких команд як Малага, Ельче, Бетіс, Райо Махадаонда, Алавес, Картахена, Кастельон, Осасуна, Реал Сосьєдад,  Лас Пальмас та багато інших, в тому числі з інших країн. Усього клієнтами компанії є понад 50 діючих професіональних футболістів.