НОВОСТИ

Команда СКМД Черкаське взяла участь у Кубку Єдності України-2024

Турнір відбувся у Києві 11-13 вересня.

Це другий за ліком дитячий турнір, який було організовано Агентством ООН у справах біженців спільно з благодійним фондом РОКАДА та УАФ.

Турнір має на меті наголосити на ролі футболу як унікального та потужного інструменту, що об’єднує людей, сприяє підтримці фізичного та психічного здоров’я й інтеграції вимушено переселених осіб у приймаючі громади.

У змаганнях взяли участь вісім команд, що представили м. Нововолинськ (Волинська обл.), м. Ірпінь (Київська обл.), м. Запоріжжя (Запорізька обл.), м. Лубни (Полтавська обл.), м. Хмельницький (Хмельницька обл.). с. Соломна (Хмельницька обл.), смт. Черкаське (Дніпропетровська обл.) та м. Новомосковськ (Дніпропетровська обл.).

Варто зауважити, що в кожній команді було по дві дівчинки та команди складалися з вимушено переселених дітей або з дітей із приймаючих громад.

За регламентом учасники були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. Команди, які посіли у своїх квартетах перші місця, зустрілися у фіналі, команди, що фінішували в групах другими, зійшлися в матчі за третє місце, команди, які стали у квартетах третіми, зіграли в поєдинку за п’яте-шосте місця, а команди, які у групах опинилися на четвертій позиції, провели матч за сьоме та восьме місця відповідно.

Так, команда з Черкаського зайняла 6 місце, а переможцями стали представники ДЮСШ Новомосковськ, серед яких були і представники СКМД!

Найкращим гравцем турніру визнано Максима Молчанова, Новомосковськ (гравець команди СКМД Ю-13)!

Призери змагань отримали кубки, а всі учасники турніру — спортивний інвентар, футболки, кепки, дипломи та медалі за участь.

Вітаємо хлопців та тренерів Секацького Олександра Олеговича та Хабленко Олександра Ігоровича з гарними результатами та отриманими футбольними емоціями!

https://uaf.ua/article/52277